sss jenter
Sandnes Sykleklubb ønsker å rekruttere flere jenter til klubben. I denne sammenheng tilbyr vi nå i første omgang et 6 ukers lavterskel program i landeveissykling for ungdomsjenter alderen 13-16 år. Programmet vil bli ledet av Tuva Byberg (18år), som selv begynte å sykle i 13-14års alder og har deltatt i EM og VM for junior og er Norsk Mester i juniorklassen. Til å assistere seg har hun med klubbvenninne Thea (16år) som begynte i klubben sommeren 2019.

Jenter som har lyst å prøve seg hos oss i Sandnes Sykleklubb oppfordres å søke! Begrenset plasser til 6 sykkelglade jenter, så skynd dere!

Sommer Sykkelskolen er et årlig aktivitetsprogram for barn- og ungdom i sommerferien. Vi har tre dager med aktivitet på terrengsykler og tre dager med aktivitet på racersykler! Programmet er for 9-14år som liker sykling og ønsker å få øve på sykkelferdigheter sammen med likesinnede. 

Dato for 2021 er satt til:  Terrengsykling 21-23 juni og Landevei 23-25 juni 

Kontaktperson:  

Påmeldingsskjema - klikke på link

 

Barne-Sykkelskolen er Sandnes Sykleklubb sitt rekrutteringsprogram for barn som synes sykling er gøy og ønsker å sykle sammen med andre barn. Programmet er tilrettelagt for 6-12år og vil ha søkelys på sykkel opplæring med forskjellig sykkel aktivitet og lek, som vil gi barna stor mestringsfølelse og mye sykkelglede! Ungene kan bruke vanlig skolesykkel / terrengsykkel.

Sykkelskolen vil gå over to perioder:

  • Periode 1 er April-Mai-Juni til sommerferien 
  • Periode 2 er Aug-Sept.-Okt til høsteferien

Alle barn kan søke og vi har stort søkelys på integrering slik at alle skal få mulighet til å prøve sykling!

Kontaktperson: Vidar Sørensen, email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. mobil: 91340839

Utstyr og bekledning

For å drive med sykkelsporten er man avhengig av sykler tilpasset den sykkelgren man ønsker å drive og som overholder de krav som er stilt av Norges Cyckleforund (NCF)

Klubben har som ønske å kunne tilby sykling til alle og setter stort fokus på utstyr som er egnet for aldersklassen og av lav kostnad. Klubben kan også tilby følgende: 

  • Utlånssykler som nybegynnere kan leie sin første sesong
  • Gjenbruk av sykler, sko og bekledning når utøvere vokser i fra - videresalg til yngre utøvere 

Som medlem av klubben får man veiledning og rådgivning av gruppens trenere for hva man måtte trenge og hvilken størrelse som er riktig. 

  • Sykler som overholder NCF sine regler for 10-16år
  • Bekledning tilpasset forskjellige år-sesongene 
  • Godkjent hjelm 
  • Ekstra utstyr 

 

Sandnes SK - satser på begge kjønn

Jenter og gutter

Kvinner og menn

Sandnes SK - satser på alle aldersgrupper

Barn og ungdom

Junior og senior

Mosjonist, veteran og pensjonist

Sandnes SK - satser på alle syklegrener

Landevei

Sykkelkross

Bane

Terreng