Presentasjon av våre seniorryttere
Torunn
Torild

per premie41
Sander Granberg, Johan Ravnøy og Emil Skår kjørte bra i feltet og i 4-5 runde av 9 var Emil og Johan i brudd a 12 personer men Lillehammer og Ringerike var ikke fornøyd og kjørte dette inn. Per kjørte rolig men tok initiativ til brudd da det var 2 runder igjen. 3 km fra mål rykket Per i fra bruddet og kunne med klar margin sykle inn til nok en NM fellesstartsseier i juniorklassen. Vi gleder oss til fortsettelsen.

20210612 142503 1200
Amund Haakonsen (20) begynte å trene med Sola CK i 2017 som førsteårs junior, syklet ikke ritt da men deltok den sommeren på Region Sør samling byttet klubb høsten 2017 til Sandnes SK for å utvikle seg til konkurransesyklist. Drømmemålet er å stille på start i Tour de France. Ser på seg selv at et naturlig mål på veien er Ardenne klassiker ritt. Først mål i 2021-2022 er å vise sine kvaliteter og signere en UCI kontrakt, for å få kjørt større ritt som bidrar til mer utvikling og erfaring.

20210611 182740 1200
For junior guttene med to gull for Per Hagenes på fellesstart og tempo, og sølv i lagtempo til junior laget med Per, Emil Skår og Johan Ravnøy i 2020, så er det klart laget har ambisjoner for NM uken 2021.

Vi har et sterkere lag i 2021 enn i fjor og vi vil prøve å spille kortene best mulig for å kjempe om NM tittel og medaljer for mer enn en kandidat. NM starter med fellesstart årets første for våre juniorer. De har trent bra og hatt gode trenings matching mot SSK jr og SSS sr gjengen de siste ukene . Vi stiller til start med 5 av 6 ryttere; Per Hagenes (17), Johan Ravnøy (17), Vetle Eskedal (17), Emil Skår (18) og Sander Granberg (16). Thomas Bolme (18) må stå over pga helse men stiller i støtteapparatet og vil backe opp laget og lange flasker. Det er et sterkt junior felt hvor vi skal ha fokus på våre arbeidsoppgaver og klaffer det taktiske spillet så kan det ble gode resultater i fellesstarten.

nm kristiansandVåre hovedtrenere May Britt Våland og Espen Aareskjold og en solid kontigent med junior og senior ryttere er nå på vei til Kristiansand for å sykle NM i landevei.

Sandnes SK - satser på begge kjønn

Jenter og gutter